Ніколас Тім (Nicholas Tym) – Коли закінчиться війна

Напередодні нового року, 29 грудня 2014-го, світ побачила нова пісня українського співака, гітариста та композитора Ніколаса Тіма “Коли закінчиться війна”. Як підказує сама назва композиції, ця пісня присвячена трагічним подіям, які відбуваються в Україні починаючи з минулого року і до сьогодні, а саме – війні з Російською Федерацією. Хоча ця пісня є дуже зворушливою та відвертою, вона все ж надихає та вселяє віру у те, що війна скінчиться і захисники повернуться додому. Як каже Ніколас: “Я хотів написати пісню не про війну, а про те, як усі, навіть ті, хто опинилися у її самісінькому пеклі, мріють про час, коли це все, нарешті, скінчиться. Розповідь у пісні ведеться від імені простого солдата, який посеред гарячого та, можливо, безнадійного бою, все ж мріє про те, як він повернеться до своєї коханої та до своєї родини”. Презентуючи цей сингл, який вийшов прямо перед новим роком, та поздоровляючи всіх зі сятами, Ніколас написав на своїй сторінці у Facebook: “Нехай 2015-й стане для всіх нас роком, коли закінчиться війна…”

“Коли закінчиться війна” – це вже другий україномовний сингл Ніколаса Тіма – до цього протягом багатьох років він переважно жив та працював у Канаді та США де писав та виконував англомовний матеріал. Проте, історичні події, що відбуваються в Україні з кінця 2013 року, надихнули артиста на те, щоб знову почати робити свій вклад у розвиток саме нової української музики, до якої композитор Ніколас Тім привносить нові для нашого слухача елементи традиційно американського стилю музики “Кантрі” (Country Music).

Трек “Коли закінчиться війна” був записаний на студії “Гітарний Дім” у Києві та остаточно закінчений у м. Нешвілль, США у грудні 2014 р., а сьогодні цю пісню вже можна вільно послухати та безкоштовно завантажити на сайті Ніколаса Тіма. В роботі над піснею брала участь ціла плеяда відомих талановитих українських музикантів, серед яких: саунд-продюсер, аранжувальник, гітарист та співзасновник музичної компанії “Гітарний Дім” Сергій Семенов; перкусіоніст Орхан Аґабейлі, трубач Олександр Пришиба; клавішник Павло Дремлюженко, звукорежисер Євген Тєрєхов, та інші.