Антитіла – У книжках (ВІДЕО)

Нова відеоробота «У книжках» особлива. Адже сама пісня є знаковою, і однією з найважливіших, які були написані за
весь час існування гурту. І як би нам всім не хотілось, щоб тема пісні лишалась осторонь нашого буденного життя, на жаль, в сучасних українських реаліях вона є і буде актуальною та нагальною ще двогий час.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АНТИТІЛА: «Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається кохання і дружби, радості і розчарувань. Можливо стане великим винахідником або відомим коміком, можливо напише важливий програмний код, чи врятує комусь життя… Але вже ніколи не дізнається одного – голосу тата. Війна має багато смислів… Але нею не можна виправдати дитячі сльози. Ніколи!»

Режисером відео «У книжках» став давній друг Антитіл, лвів’янин Володимир Шурубура, ідею співпраці з яким хлопці виношували давно, і для реалізації якої саме настав час.

Володимир Шурубура, режисер: «Ця пісня для мене дуже близька, як, зрештою, і вся творчість Антитіл. Не буду приховувати, що давно мріяв знімати для них, але АнтитілА взяли таку висоту і таких режисерів, що сподівань особливих у мене вже і не було. І ось раптом стався телефонний дзвінок від хлопців, і я з великим захопленням та натхненням підійшов до роботи. Чому саме ця пісня ? Колись давно, у 95-му році я подивився фільм Клінта Іствуда «Ідеальний світ» і відтоді закохався у кіно. Цей фільм про неймовірно особливі стосунки чоловіка та маленького хлопчика, що ріс без батька. Без сліз це дивитись не можливо. І тепер, виховуючи свого шестирічного сина, я цю тему відчуваю дуже тонко. Тому і захопленню моєму не було меж, як я почув пісню «У книжках». Ще раз дякую Антитілам за ставлення, толерантність, терпіння та творчість!»

«У книжках»
Режисер та оператор – Володимир Шурубура
Фокус – Сергій Смичок, механік – Женя (Бакс) Філатов
Грим – Марина Трофимець
Актори: хлопчик – Роман Кондратюк, військовий – Микита Чухрієнко, мама – Ірина Сікорська