Марина Тимофійчук – Я нап’юсь вина; Герої повертаються додому

04.07.2016

Присвячується всім дівчатам та дружинам, які обов’язково повинні дочекатися своїх чоловіків!
Пісня зроблена в сучасних ритмах, в позитивному ключі. Відеоісторія відзнята в мальовничих Карпатах та має незвичні творчі рішення.
Автором слів і музики є Марина Тимофійчук ( https://www.facebook.com/maryna.tymof… ).
Аранжування — Олександр Пришляк ( https://vk.com/storm_beatz ).
Режисери: Марина Тимофійчук та Іван Морараш
Оператор — Іван Морараш, “Boroda cinema” ( https://new.vk.com/boroda_cinema ).

Марина Тимофійчук – митець та активна волонтерка. Вона, як і всі інші активісти, не змогла лишитись осторонь подій у нашій країні. Кожен допомагає як може. Вона ж, окрім матеріальної підтримки, забезпечує й моральну – пише патріотичні пісні, які свого часу допомогли їй не зійти з розуму.

12 березня, у Києві представили пісню та відеокліп про воїнів Нацгвардії. Героями роботи стали військовослужбовці 2-ої стрілецької роти з Чернівців, зустрівши яких із зони АТО, активістка Майдану Марина Тимофійчук написала текст та заспівала. Пісня має назву «Герої повертаються додому».
Як інформує репортер ZIK-Стрім Мар’яна Шеремета, в основі кліпу день, коли бійці повернулись з Луганщини до рідних Чернівців.
«Сюжет кліпу не вигаданий, а реальний. Ми відзняли події, які відбувались з хлопцями по їхньому приїзді. Наприклад, один із бійців під час зустрічі на території військової частини зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині, також в кліпі показали традицію Нацгвардійців: при поверненні на ротацію вони ідуть на кладовище, щоб відвідати свого командира, якого втратили в бою. Це символічно і правдиво, бо ми повинні пам’ятати про своїх героїв: і живих, і полеглих», – розповів режисер кліпу та організатор проекту «Музика воїнів» Олександр Ткачук.
 У відеороботі немає кадрів смертей чи поранень, додав режисер, адже нині українцям не бракує страхіть. Автори мали на меті показати щасливих і натхненних героїв, які готові боротися до перемоги.
марина тимофійчук. фб jpg

Автор і виконавець – Марина Тимофійчук
Режисер – Олександр Ткачук
Оператор – Іван Морараш
Production – MAMAY media