Юрій Журавель – про головний секрет гурту OT VINTA та інші важливі й цікаві речі (ВІДЕО)

 24.02.2015

Телепроект “Здоров’я нації” та Михайло Корилкевич побували у гостях у лідера гурту OT VINTA Юрія Журавля. Місце – колоритний підвал. Розмова – натхненно-драйвова.

Отож, Юрій Журавель – про те, які пісні співали OT VINTA раніше, які пісні присвячували “москалям” 🙂 про свою книгу “Карикадурка”, про педагогічну діяльність на концертах, виступи гурту в зоні АТО, новий альбом, кілька порад, як українцям позбавитися засилля російської попси, про власний досвід подолання перешкод, про виховання доньки, і найголовніше – про головний секрет гурту OT VINTA!

Кілька цитат від Юрія Журавля:

про російську класику: “Величезний плюс, що ми можемо читати твори росіян в оригіналі, а вони наші – ні”.

про особистісний розвиток кожного українця: “Наберіться сміливості і скажіть зауваження маршрутчику чи таксисту: “Вимкни, будь ласка, цей галімий шансон!”.

про здоров’я нації: “Ми маємо, як би там не було, бути вільними людьми! А вільна людина – це та, яка не залежить від системи. Система зацікавлена в тому, щоб ми були трохи недолугими…зацікавлена продавати нам алкоголь і сигарети, щоб ми тупіли, а потім за наші ж гроші лікувати нас… Ми мусимо вмикати мозок і самі думати про власне майбутнє”.

Джерело: korylkevych.org.ua