Володимир Дорош – “КАЛИНА” (ВІДЕО)

Напередодні Нового року та Різдва Христового Володимир Дорош зробив подарунок справжнім українцям, захисникам нашої рідної Батьківщини.
Не матеріальний презент, а вічний і невмирущий, як сила духу українського народу, музичний дарунок!

Пісня «Калина» – музика Володимира Дороша на слова Олега Приймака.
Музикант почерпнув натхнення з поезії земляка Олега Приймака та був вражений! Адже, з-поміж віршованих рядків, він побачив відображення власних творчих поривів. Влучне слово поета поєдналося з музикою Володимира Дороша – так і народилася пісня «Калина».
У буремний час військового конфлікту на сході України, мабуть, кожен чоловік, який знаходиться на мирній території, глибоко в душі переживає болючі докори сумління.
Музикант Володимир Дорош не приховує, що, хоча без зброї в руках і далеко за межами зони АТО, але думками й серцем він завжди поруч із побратимами-українцями!
Зворушлива пісня «Калина» бентежить почуття любові до рідної України:
«Героїв земля зростила, славетний козачий рід!
Неначе дніпровська хвиля грудьми захищає схід…»
Так склалося, що українська душа найкраще розкривається в музиці. Ще наші предки виливали свій сум у піснях, ділилися радістю й сподіваннями на краще.
Сингл «Калина» – пісня-заклик, спонукає до єднання всього українського народу в лиху годину горя, яке так раптово увірвалося до нашої Батьківщини. Українці – єдина нація, ми разом, ми гуртом!
Спільними зусиллями здолаємо ворожу біду, головне – вірити, що, навіть після лютої та суворої зими, завжди обов‘язково настане ніжна й тепла весна, пробудиться щастя, повернеться мир, будуть народжуватися нові надії!
Слава Україні!
Текст статті: www.show-biz.in.ua