Майданов Денис

(1)

Денис Майданов  7 березня 2014-го виступав на мітингу-концерті » в поддержку жителей Крыма», який проходив під девізом «Мы вместе».

“Концерт начался с выступления Дениса Майданова.” слухай на 1.58 хв репортажу радіо ВЕСТИ ФМ

 

Безымянный

Джерело: http://radiovesti.ru

Телеканал “МОСКВА” (див. відео 1.20 хв) : “…Собравшихся у стен Кремля поддержали и многие музыканты. Открыл концерт Денис Майданов, также выступили Вика Цыганова, Александр Маршал, Олег Газманов. Кроме этого, в акции приняли участие политические и общественные деятели… ”

Джерело: www.m24.ru

На цьому мітингу-концерті була прийнята резолюція з вимогою терміново розпочати процедуру прийняття Республіки Крим у складу Россії.

резолюція мітингу

(2)

03 грудня 2015, Денис Майданов підтримав окупаційну владу т.зв ДНР своїм концертом, який дав після після закінчення офіційної частини  республіканського форуму “Путь единства”, що проходив у Донецьку на арені НСК “Олімпійський” . На цей форум  зібралось близько 25 тисяч активістів громадського руху “Донецкая республіка” з 17 міст і районів , щоб продемонструвати “единство духа народа непокоренного Донбасса”

ОК 2

Денис Пішулін – один із лідерів організації «Донецька народна республіка», яка веде терористичну діяльність на Сході України на своій сторінці у Твітері подякував Денису Майданову чудовий концерт і підтримку Донбасу.
Твітер Пушиліна про Дениса
Однокласники 1

(3)

18 березня 2016 Денис Майданов публічно підтримав анексію Криму своєю участю у святковому (для росіян) мітингу-концерті «Мы вместе» з нагоди другої річниці «воссоединения Крыма с Россией».

Дивись з 0.17                                                                                                                                                                               Денис Майданов: “С праздником, Москва! С праздником, Крым! С праздником, Россия, под флагом нашего госсударства!”

 

дивись з 0.29                                                                                                                                                                                Денис Майданов: ” С праздником, страна!”                                                                                                                      Ведучий: “Крым! Васна! Россия!”

 . . .

Читай також: Радіо “ШАНСОН” крутить пісню Денис Майданов про російських військових моряків.