Ковель: активісти просять депутатів забрати з маршруток російську попсу

Голова Ковельської філії «Союз українок» звернулася до депутатів Ковельради з проханням заборонити у маршрутках міста російські пісні.

Про це пише проКовель.

Громадські активісти Ковеля стривожені тим, що й досі в маршрутках можна чути пісні країни-агресора.

Так, голова Ковельської міської філії «Союз українок» Олена Місюра звернулася до депутатського корпусу міськради з проханням вплинути на цю ситуацію. Жінка також запропонувала свою допомогу в підборі патріотичних пісень, творів українських виконавців, які, на її переконання, будуть гарно звучати в міських маршрутках, і все це надати підприємцям-перевізникам.

Аналогічне питання піднімалося і на вчорашній черговій 48-й сесій Ковельської районної ради.  Там депутат Лідія Козуля озвучила свій запит, в якому просила своїх колег допомогти в очищені маршруток від російської попси.

«В той час, коли ворог вторгся у нашу  державу, лунають російські пісні, російська політика. Тому я прошу вас (депутатський корпус) звернутися до підприємців-перевізників, щоб в наших маршрутках, автобусах не лунала російська попса. Є в нас українська пісня, патріотичні пісні, які пишуться там – у зоні АТО, і дуже було добре, коли б ці пісні лунали тут», – наполягала депутат.

11.09.2015 Джерело: http://ar.volyn.ua