Лучанам не подобається «шансон» у маршрутках.

Навколо теми, яку ж музику хочуть чути лучани у громадському транспорті, завжди виникали гарячі дискусії.
Так, у міських маршрутках часто можна почути нарікання «клієнтів» на «саундтрек» до свого пересування містом. Декого не влаштовує «якісність» музичного продукту, який їм пропонують водії громадського транспорту, інші не у захваті від того, наскільки голосно лунає мелодія із динаміків.

Дізнатися, якій музиці у міських маршрутках таки надають перевагу, «ВН» вирішили у лучан та гостей міста.

Так, луцька молодь не проти почути у громадському транспорті якісну поп-музику або ж трохи року, як класичного, так і сучасного. Серед перечислених молодими людьми гуртів – Queen, Scorpions, Ramones, Metallica. До вподоби лучанам й українські рок-гурти. Окрім того, надають перевагу спокійній музиці, не залежно від її жанру.

Старші люди навіть погодилися б «слухати» тишу. Мотивують тим, що у кожного в голові – купа думок, а музика не дозволяє сконцентруватися або ж розслабитися, наприклад, на шляху додому.

Однак, більшість опитаних категорично проти «шансону» у маршрутках. Мовляв, така музика підходить обмеженій кількості людей. Декотрі навіть пропонують альтернативу категорично налаштованим водіям маршруток: якщо ті хочуть включати «шансон» – проїзд має бути безкоштовним.

Джерело: http://www.volynnews.com