Ігор Чайковський (псевдо Артист) – Невідомий район

Виконує Ігор Чайковський, позивний “Артист”
Автор слів та музики Євген Рибчинський
Студія Сергія Сметаніна
30 вересня, 2014 р.

Нову пісню Євгена Рибчинського виконав замкомвзвода батальйону «Донбас»

Вперше пісню поета і композитора виконав не професійний артист шоу-бізнесу, а справжній герой своєї країни

Євген Рибчинський, який останнім часом усю свою увагу приділяє політичним подіям, що відбуваються в Україні, а також словом і ділом підтримує бійців АТО, написав нову пісню – «Я повернусь».

Композиція присвячена героям, які борються на Сході за Україну та оспівує їх героїзм і відвагу. У ній автор висловлює загальну надію матерів, дружин і дітей цих бійців, а також всіх небайдужих українців, які бажають воїнам повернутися додому з перемогою і живими.

Вперше у своїй професійній діяльності Євген Рибчинський не став пропонувати нову пісню зіркам шоу-бізнесу. Виконавцем «Я повернусь» став замкомвзвода батальйону «Донбас» Ігор Чайковський, також відомий як «Артист».

Директор донецького лялькового театру «Овація», бард і виконавець авторської пісні, Ігор Чайковський завжди мріяв стати артистом і займався театральною діяльністю. А коли почалися бойові дії на Донбасі, добровольцем відправився до лав захисників України. Він став замкомвзвода, потрапив у полон до сепаратистів і вийшов звідти живим.

Саме його, Артиста і героя, Рибчинський запросив для запису нової композиції. Вона відбулася днями і на ній автор і виконавець познайомилися ближче.

Їм було про що поговорити в паузах між записом: Ігор розповідав про своє перебування в зоні АТО, Євген ділився думками про події і читав свої патріотичні вірші, разом згадували строкову військову службу.

«Коли я отримав повідомлення, що Євген Рибчинський написав пісню спеціально для мене – стало приємно. Але скажу чесно, почуття двоїсті. А раптом не мені, а раптом передумає і т.д. Вслухувався в слова, вдумувався в сенс, розмірковував про те, як по суті цивільний чоловік зміг так правдиво передати атмосферу подій, що відбулися. Домовилися про запис пісні на студії, чекав з нетерпінням, рахував дні, години, хвилини. І ось вона, довгоочікувана мить … А коли дізнався, що буду мати можливість зустрітися особисто з Євгеном, тут вже зовсім крила виросли. І не дарма. Зустріч виявилася тепліше, ніж припускав. Абсолютно позитивний чоловік, абсолютно позитивні емоції. Сподіваюся в особі Євгена придбав доброго друга, а зі свого боку намагатимусь таким же стати і для нього!», – Ігор Чайковський.

На прощання чоловіки домовилися продовжити спілкування не тільки в дружньому ключі, але і в творчій сфері.