Дивні – Знамено полку (ВІДЕОЮ АУДІО)

Пісню Івасюка “Знамено полку” на слова Гончара, заборонену у Радянському Союзі, записано вперше львівським гуртом “Дивні” за участю кіровоградця Андрія Малика. Сьогодні відбудеться прем’єрна трансляція в ефірі “Молодого радіо”, та читачі Першої електронної газети мають можливість почути цю пісню вже зараз, не чекаючи офіційної прем’єри.


Гурт “Дивні” зі Львова завершив запис пісні Володимира Івасюка на слова Олеся Гончара “Знамено полку”. Пісню записано вперше, варіантів запису досі не існувало. Унікальний запис можна буде почути в ефірі “Молодого радіо” сьогодні, у середу, 5 серпня, о 14.00.

Запис здійснювався на студіях “Комора”, м. Київ і “Джені рекордс”, м. Львів. Солісти – Андрій Малик та Петро Боднар, аранжування – Віталій Боднар (гурт “Дивні”). У записі брали участь духові інструменти Національного симфонічного оркестру України і струнно-смичкові оркестрів Львівської філармонії та Оперного. Спонсор запису – Благодійний фонд Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Запис лунатиме в ефірі Хвилі української музики о 14.00 до кінця серпня, а далі – у звичайній ротації, повідомляє “Молоде радіо”.